fucina artistica boranga - művészi kovácsoltvas termékek
<<
Referenciák  
   
 

Miért a Fucina Artistica Boranga?

Amikor az olasz kulturális minisztérium azon részlege, amely a művészettörténeti értékek örökségének védelmével foglalkozik, elhatározta, hogy restaurálja Nagy Konstantin diadalívét és Szent Ilona mauzóleumát, szükségét látta kovácsoltvas munkáknak is. Így történt, hogy e kiemelkedő történelmi értékeket 2000-ben a Fucina Artistica Boranga alkotásaival egészítették ki, és ezáltal vált lehetővé az évezredes műemlékek újjászületése.

Ezek a megbízások remekül tükrözik a Fucina Artistica Boranga színvonalát, egyszersmind filozófiáját is. Őrizni a múlt értékeit úgy a tárgyak megalkotásának folyamatában, mint formakincs tekintetében, és alkalmazkodni a jelenhez a gyártási technológia és az igények kielégítése terén.

Ez a filozófia tette lehetővé, hogy a Boranga termékei bejárták azokat az országokat, ahol a kovácsoltvas alkotásokat évszázadok óta nagy becsben tartják. Sőt, a Boranga újításra való készsége azt is lehetővé tette, hogy a kovácsoltvas más területeken is sikert arasson. A sikereket azonban nemcsak a hagyomány és a kortárs környezet iránti alázat tette lehetővé, hanem az a sajátos képesség, amellyel a Fucina Artistica Boranga kitart a minőség, a megbízhatóság és a legapróbb részletekig ható pontosság értékei mellett. Miközben minden mozgási szabadságot megad a képzeletnek.

A Letöltések (link a Letöltésekbe)) menüpont alatt bőséges tárházát találja a hagyományos kovácsoltvas-művészet olyan alkotásainak, melyek képesek a jelen igényeit tökéletesen kielégíteni, és korunk vizuális kultúráját megnemesíteni. Merüljön el fotóalbumunkban, és merítsen ihletet egy újabb egyedi Boranga-alkotás megálmodásához!

Diadalív, Róma
Diadalív, Róma

Szent Elena Mauzóleum, Róma
Szent Elena Mauzóleum, Róma

Unio Kamara, Róma
Unio Kamara, Róma

További referenciákat a letöltés oldalon talál.

 
   
  © 2004 info@boranga.hu web design